Ndertime Civile

NDERTIME CIVILE

Rruge dhe Autostrada

Rruge dhe Autostrada

Ujesjelles dhe Kanalizime

Ujesjelles dhe Kanalizime

Rreth Nesh

CURRI sh.p.k përpiqet të ruajë nivelet më të larta të profesionalizmit, integritetit dhe korrektësisë në marrëdhëniet e saj me klientët, kontraktuesit, nënkontraktorët, punonjësit dhe furnitorët. Ndërsa ne punojmë me klientë si institucione qeveritare, publike dhe private, projektet tona ndihmojnë në ndërtimin dhe rritjen e ekonomisë lokale sikurse dhe përmirësimin e cilësisë së jetesës së shqiptarëve.
Kompania jonë ka gjithmonë për qëllim përfundimin e një projekti duke përdorur mënyra inovative, të suksesshme dhe duke administruar kostot në mënyre efektive. Qëllimi kryesor i CURRI sh.p.k është të sigurojë cilësi dhe në të njëjtën kohë të projektojë integritet dhe standardet më të larta të etikës brenda dhe jashtë vendit.

me shume…

Foto Galeri