Banese 3 kat + nencati + 1 kat dyqane, Shkoder
Autoriteti Kontraktor :
Curri shpk
Vlera Zbatimit :
65488500 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
21 muaj
Periudha :
2007 - 2008
Vendndodhja :
Shkoder
Pershkrimi :
Punime dheu, punme betoni dhe beton arme, punime hekur betoni, punime murature, punime shtresash, punime hidroizolimi, punime dyer dritare, punime elektrike, punime hidrosanitare, punime per ngrohje ventilim, sistemime te jashtme
Sektori Publikimit: , , ,