| Ndertime Civile

Banes 5 kate ne lagjen 13 Plazh, Durres

Punime dheu themel, punime murature e beton/arme, punime tarrace, punime shtresash, punime suvatimi, dyer dritare, instalime hidrosanitare, instalimi i ndricimit dhe i prizave, instalime telefonie dhe televizor.

Rikonstruksion QKU, ESKU, Reparti Ushtarak nr 4400, Tirane

Germimet, prishje, cmontime, vepra ndertimi, shkalla e re, mbulesat matalike, muret e brendshme dhe muret e jashtme, shtrimi i pllakave, vepra te ndryshme, punime betoni e beton arme, konstruksione metalike, ujesjellesi me panel diellor, kanalizimi.

Kompleks Banimi 6 Kat + Bodrum + Papafingo, Shkoder.

Punime dheu, punime betoni dhe beton/arme, punime murature, punime shtresash, punime suvatimi dhe veshje, punime dyer dritare, punime bojatisje, punime ashensori + shkalle, instalime hidro sanitare, punime elektrike, punime telefonie e kompjuterike, punime ngrohje, punime mbrojtja kunder zjarrit.

Banese 3 kat + nencati + 1 kat dyqane, Shkoder

Punime dheu, punme betoni dhe beton arme, punime hekur betoni, punime murature, punime shtresash, punime hidroizolimi, punime dyer dritare, punime elektrike, punime hidrosanitare, punime per ngrohje ventilim, sistemime te jashtme

Godine Banimi 4-5 kat + Bodrum, Shkoder

Punime dheu, punme betoni dhe beton arme, punime hekur betoni, punime murature, punime shtresash, punime catije e hidroizolimi, punime suvatimi, punime veshjeje, punime dyer dritare, punime elekreike dhe hidraulike.

Rikonstruksion QKU, ESKU, Reparti Ushtarak nr 4400, Tirane

Germimet, prishje, cmontime, vepra ndertimi, shkalla e re, mbulesat matalike, muret e brendshme dhe muret e jashtme, shtrimi i pllakave, vepra te ndryshme, punime betoni e beton arme, konstruksione metalike, ujesjellesi me panel diellor, kanalizimi.