(Shqip) Banes 5 kate ne lagjen 13 Plazh, Durres
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
29690002 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
19 month
Time Frame :
2003 - 2004
Location :
(Shqip) Durres
Description :
(Shqip) Punime dheu themel, punime murature e beton/arme, punime tarrace, punime shtresash, punime suvatimi, dyer dritare, instalime hidrosanitare, instalimi i ndricimit dhe i prizave, instalime telefonie dhe televizor.