(Shqip) Ndertese 1 Kat Sherbime + 7 Kat Banim + Papafingo, Shengjin, Lezhe
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
96700896 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
25 month
Time Frame :
2009 - 2011
Location :
(Shqip) Shengjin, Lezhe
Description :
(Shqip) Punime dheu, punime betoni dhe beton/arme, punime hekur betoni, punime murature, punime suvatimi, punime shtresah, punime hidroizolimi, punime dyer dritare, punime elektrike - telefoni, punime hidrosanitare, punime ngrohje, punime te jashtme.