(Shqip) Ndertim Rruga “Lidhja e Prizrenit” dhe segmenti “Vllazerimi”, Bathore
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
16903424 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
6 month
Time Frame :
2010 - 2011
Location :
(Shqip) Kamez
Description :
(Shqip) Punime ne rruge, punime ne trotuar, punime ne K.U.B, punime per ndricim, punime elektrike, pinume telefonie, punime per gjelberimin.