(Shqip) Rikonstruksion i Fushes se Futbollit dhe Dhomave te Zhveshjes te Stadiumit “Loro Borici”, Shkoder
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
51533296 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
13 month
Time Frame :
2001 - 2002
Location :
(Shqip) Shkoder
Description :
(Shqip) Drenazhimi, ujitja, gropa dekantuese, tapet bari, Punime dheu, punime murature, punime betoni dhe beton/arme, punime catie, punime shtresash, punime suvatime, punime dyer dritare, punime te ndryshme, punime hidrosanitare, furnizim me uje te ftohte, punime elektrie.