(Shqip) Rikonstruksion i shkolles se Infermierise
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
32950433 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
7 month
Time Frame :
2006 - 2007
Location :
(Shqip) Shkoder
Description :
(Shqip) Punime prishje, punime catie dhe hidroizolimi, punime suvatimi dhe mur tulle, punime bojatisje, veshje me pllaka dhe tavan i varur, punime dyer dritare, punime hidraulike dhe hidrosanitare, punime elektrike, sistemi kompjuterik.