(Shqip) Rikonstruksion Konvikti i shkolles se Mesme Pyjore “Kol Margjini”
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
14876970 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
2 month
Time Frame :
2005 - 2005
Location :
(Shqip) Shkoder
Description :
(Shqip) Punime prishje, punime dhe sistemime te jashtme, punime tarrace, punime shtresash, punime suvatimi dhe veshje, punime bojatisje, punime dyer dritare, punime hidrosanitare, rrjeti i kanalizimit, rrjeti i ngrohjes, rrjeti i ujesjellsit, punime elektrike.