(Shqip) Rikonstruksion rruga Fushe Kruje – Milot (Dublimi i rruges ekzistuese) Loti 5
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
383626789 Leke
Role :
(Shqip) "CURRI" Sh.p.k. 48% dhe "SMO UNION" Sh.p.k. 42% dhe "EURALDI" Sh.p.k. 10%
Duration :
22 month
Time Frame :
2009 - 2010
Location :
(Shqip) Fushe Kruje
Description :
(Shqip) Punime ne rruge, punime per rrethimin e autostrades, punime per kanal ne skarpate, punime per linjen e fibrave optike, punime per tombinon katerkendeshe, spostim linja elektrike.