(Shqip) Rikonstruksioni i rruges pergjate dhe ndertimi hyrese i shetitores pergjate bregdetit ne plazhin e Velipojes
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
92858323 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
10 month
Time Frame :
2013 - 2013
Location :
(Shqip) Velipoje, Shkoder
Description :
(Shqip) Punime rrugore, pastrimi dhe sistemimi i sheshit te ndertimit, punime shtresash, tuba drenazhi, kanele betoni, spekatje me bitum, bordura dhe trotuare, punime bio-inxhinierike.