(Shqip) Riveshje dhe Sistemim Asfaltim Rruga Vau Dejes – Kthesa e Komanit
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
153440390 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
6 month
Time Frame :
2009 - 2009
Location :
(Shqip) Koman, Shkoder
Description :
(Shqip) Prishje, pastrime, cvendosje e infrastruktures eksistuese, aksesore te ndryshem, punime ne rruge, punime ne tombinot rrethore, katrore dhe ura, punime ne muret mbajtese dhe prites, punimet per sigurine rrugore dhe sinjalistike.