Strategjia per Zhvillim

Ne krenohemi me kontributin e vazhdueshëm për zhvillimin e Shqipërisë, duke implementuar projekte të një profili dhe cilësie të lartë.
Si një kompani ndërtimi prestigjioze, CURRI sh.p.k synon të vazhdojë zhvillimin e projekteve cilësore dhe të rrisë portofolin e saj me projekte që do t’i mundësojnë Shqiperisë të arrijë potencialin e saj për t’u bërë një qendër moderne europiane.


Objektivat tona janë:

  • Të rrisim prezencën tonë në tregun shqiptar
  • Zhvillimi gjeografik i rrjetit tonë jashtë Shqipërisë
  • Të zhvillohemi në fusha të tjera me perspektivë si turizëm, energji, infrastrukturë, retail dhe komunikacion
  • Të zhvillojmë shërbimet tona nëpërmjet produkteve të reja dhe inovatore në treg