(Shqip) Shkolla “OBOT I RI” Shkoder, rikonstruksion dhe sistemim oborri
Contracting Authority :
N/A
Construction Value :
13321550 Leke
Role :
(Shqip) 100%
Duration :
3 month
Time Frame :
2009 - 2010
Location :
(Shqip) Shkoder
Description :
(Shqip) Punime prishje, punime dheu, punime murature, punime betoni e beton/arme, punime tarace e catie, punime konstruksioni, punime shtrese, punime nenshtresash, punime dyer-dritare, punime suva + veshje, punime bojatisje, punime te ndryshme, punime per murin rrethues, punime per ndertimin e fushave, punime sistemim oborri, punime hidrosanitare, punime elektrike, punime shtese.