Kompleks Banimi 6 Kat + Bodrum + Papafingo, Shkoder.
Autoriteti Kontraktor :
Curri shpk
Vlera Zbatimit :
83170560 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
16 muaj
Periudha :
2006 - 2007
Vendndodhja :
Shkoder
Pershkrimi :
Punime dheu, punime betoni dhe beton/arme, punime murature, punime shtresash, punime suvatimi dhe veshje, punime dyer dritare, punime bojatisje, punime ashensori + shkalle, instalime hidro sanitare, punime elektrike, punime telefonie e kompjuterike, punime ngrohje, punime mbrojtja kunder zjarrit.
Sektori Publikimit: , , , ,