Ndertese 1 Kat Sherbime + 7 Kat Banim + Papafingo, Shengjin, Lezhe
Autoriteti Kontraktor :
Shoqeria e Ndertimit "CURRI" Sh.p.k.
Vlera Zbatimit :
96700896 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
25 muaj
Periudha :
2009 - 2011
Vendndodhja :
Shengjin, Lezhe
Pershkrimi :
Punime dheu, punime betoni dhe beton/arme, punime hekur betoni, punime murature, punime suvatimi, punime shtresah, punime hidroizolimi, punime dyer dritare, punime elektrike - telefoni, punime hidrosanitare, punime ngrohje, punime te jashtme.