Ndertim Rruga “Lidhja e Prizrenit” dhe segmenti “Vllazerimi”, Bathore
Autoriteti Kontraktor :
Bashkia Kamez
Vlera Zbatimit :
16903424 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
6 muaj
Periudha :
2010 - 2011
Vendndodhja :
Kamez
Pershkrimi :
Punime ne rruge, punime ne trotuar, punime ne K.U.B, punime per ndricim, punime elektrike, pinume telefonie, punime per gjelberimin.