Ndertim Shkolla “LIRIA”, Shkoder
Autoriteti Kontraktor :
Bashkia Shkoder
Vlera Zbatimit :
14458500 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
4 muaj
Periudha :
2006 - 2006
Vendndodhja :
Shkoder
Pershkrimi :
Punime ndertimi, punime murature, punime betoni dhe beton arme, punime shtresash dhe nenshtresash, punime suvatimi, punime bojatisje, punime dyer dritare, punime te ndryshme.