Rikonstruksion i shkolles se Infermierise
Autoriteti Kontraktor :
Bashkia Shkoder
Vlera Zbatimit :
32950433 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
7 muaj
Periudha :
2006 - 2007
Vendndodhja :
Shkoder
Pershkrimi :
Punime prishje, punime catie dhe hidroizolimi, punime suvatimi dhe mur tulle, punime bojatisje, veshje me pllaka dhe tavan i varur, punime dyer dritare, punime hidraulike dhe hidrosanitare, punime elektrike, sistemi kompjuterik.