Rikonstruksion Konvikti i shkolles se Mesme Pyjore “Kol Margjini”
Autoriteti Kontraktor :
Drejtoria Arsimore Rajonale Shkoder
Vlera Zbatimit :
14876970 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
2 muaj
Periudha :
2005 - 2005
Vendndodhja :
Shkoder
Pershkrimi :
Punime prishje, punime dhe sistemime te jashtme, punime tarrace, punime shtresash, punime suvatimi dhe veshje, punime bojatisje, punime dyer dritare, punime hidrosanitare, rrjeti i kanalizimit, rrjeti i ngrohjes, rrjeti i ujesjellsit, punime elektrike.