Rikonstruksion rruga Fushe Arrez – Qaf Mali
Autoriteti Kontraktor :
Ministria e Transporteve dhe Telekomunikacionit , Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve
Vlera Zbatimit :
71200000 Leke
Roli :
"CURRI" Sh.p.k. 30% dhe "S.M.O. Union" 70%
Kohezgjatja :
4 muaj
Periudha :
2006 - 2006
Vendndodhja :
Fushe Arrez, Shkoder
Pershkrimi :
Rikonstruksion i shtresave te rruges, trotuareve dhe rikuperim i shtresave te asfaltit, kanalet e kullimit sinjalizime rrugore, vepra arti, punime elektrike, punime peisazhi.