Rikonstruksion rruga Fushe Kruje – Milot (Dublimi i rruges ekzistuese) Loti 5
Autoriteti Kontraktor :
Ministria e Puneve Publike dhe Telekomunacionit, Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve
Vlera Zbatimit :
383626789 Leke
Roli :
"CURRI" Sh.p.k. 48% dhe "SMO UNION" Sh.p.k. 42% dhe "EURALDI" Sh.p.k. 10%
Kohezgjatja :
22 muaj
Periudha :
2009 - 2010
Vendndodhja :
Fushe Kruje
Pershkrimi :
Punime ne rruge, punime per rrethimin e autostrades, punime per kanal ne skarpate, punime per linjen e fibrave optike, punime per tombinon katerkendeshe, spostim linja elektrike.