Rikonstruksioni i rruges pergjate dhe ndertimi hyrese i shetitores pergjate bregdetit ne plazhin e Velipojes
Autoriteti Kontraktor :
Fondi Shqiptar i Zhvillimit
Vlera Zbatimit :
92858323 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
10 muaj
Periudha :
2013 - 2013
Vendndodhja :
Velipoje, Shkoder
Pershkrimi :
Punime rrugore, pastrimi dhe sistemimi i sheshit te ndertimit, punime shtresash, tuba drenazhi, kanele betoni, spekatje me bitum, bordura dhe trotuare, punime bio-inxhinierike.