Riveshje dhe Sistemim Asfaltim Rruga Vau Dejes – Kthesa e Komanit
Autoriteti Kontraktor :
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve
Vlera Zbatimit :
153440390 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
6 muaj
Periudha :
2009 - 2009
Vendndodhja :
Koman, Shkoder
Pershkrimi :
Prishje, pastrime, cvendosje e infrastruktures eksistuese, aksesore te ndryshem, punime ne rruge, punime ne tombinot rrethore, katrore dhe ura, punime ne muret mbajtese dhe prites, punimet per sigurine rrugore dhe sinjalistike.