Shkolla “OBOT I RI” Shkoder, rikonstruksion dhe sistemim oborri
Autoriteti Kontraktor :
Komuna Ana e Malit
Vlera Zbatimit :
13321550 Leke
Roli :
100%
Kohezgjatja :
3 muaj
Periudha :
2009 - 2010
Vendndodhja :
Shkoder
Pershkrimi :
Punime prishje, punime dheu, punime murature, punime betoni e beton/arme, punime tarace e catie, punime konstruksioni, punime shtrese, punime nenshtresash, punime dyer-dritare, punime suva + veshje, punime bojatisje, punime te ndryshme, punime per murin rrethues, punime per ndertimin e fushave, punime sistemim oborri, punime hidrosanitare, punime elektrike, punime shtese.